Gaddar dizisi Korkut kim, gerçek adı ne? İbrahim Çelikkol kimdir, kaç yaşında?

NOW TV’de yayınlanan Gaddar dizisinin oyuncu kadrosu genişliyor. Gaddar Korkut kimdir ve gerçek adı ne merak ediliyor. Başrollerini Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ın paylaştığı Gaddar dizisine başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol katıldı. Peki, Gaddar dizisi Korkut kim, gerçek adı ne? İbrahim Çelikkol kimdir, kaç yaşında?

GADDAR DİZİSİ KORKUT KİMDİR?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Çelikkol, Gaddar’da yeraltı dünyasında acımasızlığıyla nam salmış Zakkum Kardeşler’in büyük ağabeyi Korkut’u canlandıracak. Yüzü asla gülmeyen ama kardeşlerine ölümüne bağlı Korkut karakterinin dizideki dengeleri değiştirecek.

GADDAR’IN KONUSU NE?

Uzun süren askerlik görevinden evine gelen Dağhan’ın (Çağatay Ulusoy) hayatı artık bıraktığı gibi değildir. Sevdiği kız Aydan (Sümeyye Aydoğan) ona haber vermeden çekmiş gitmiş, kardeşi Rüzgar (Fatih Berk Şahin) ise karanlık bir dünyanın içine düşmüştür. Dağhan’ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alıyor.

İBRAHİM ÇELİKKOL KİMDİR?

İbrahim Çelikkol, 14 Şubat 1982, İzmit, Kocaeli, Türk dizi ve sinema oyuncusu, eski model. Anne tarafı Selanik göçmeni, baba tarafı ise Arap kökenlidir.Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı. Basketbolla ilgilenen Çelikkol ligde oynadı, genç millî oldu. Basketi bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan Çelikkol’un Osman Sınav’la tanışması hayatında dönüm noktası oldu.

Osman Sınav’ın çektiği Pars: Narkoterör filminde ‘başkomiser Şamil Baturay’ rolünün verilmesi le oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi. 2011 yılında başlayan ve 24 Eylül 2012 de Final yapan İffet adlı dizide başrolde Cemil karakterini canlandırmıştır. 16 Şubat 2012’de gösterime giren büyük bütçeli sinema filmi Fetih 1453’te Ulubatlı Hasan karakterini canlandırmıştır. 2013 2014 yılları arasında Merhamet dizisinde fırat kazan ı canlandırdı.2014’te ekranda rol almaya başlayan Reaksiyon dizisinde bordo bereli Yüzbaşı Oğuz Ayaz karakterini ve 2016’da başlayan kördüğüm dizisinde Ali Nejat karakterini canlandırmıştır. 25.05.2017 tarihinde Mihre Mutlu ile evlenmiştir.

Filmografisi

  • 2008 Pars: Narkoterör Şamil Baturay Dizi
  • 2009 M.A.T. Sinan Atalay Dizi
  • 2010 Keskin Bıçak Mithat Dizi
  • 2010 2011 Karadağlar Gül Ali Karadağ Dizi
  • 2012 Fetih 1453 Ulubatlı Hasan Film
  • 2011-2012 İffet Cemil Özdemir Dizi
  • 2013-2014 Merhamet Fırat Kazan Dizi
  • 2014 Sadece Sen Ali Film
  • 2014 Reaksiyon Oğuz Dizi
  • 2016 Seddülbahir 32 Saat Mehmet Çavuş Dizi
  • 2016 Kördüğüm Ali Nejat Karasu Dizi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

pragmatic slot oyunları
egt oyna
betmarlo
bonus hunt" rel="dofollow">bonus hunt">bonus hunt
aresbet
tombala oyna
sweet bonanza
betibom
dog house megaways
diyarbet
diyarbet
diyarbet
diyarbet
wild west gold oyna
markaj giriş
diyarbet
diyarbet
diyarbet
diyarbet
diyarbet
diyarbet
diyarbet
sugar rush
sweet bonanza
diyarbet
diyarbet
trwin
big bass bonanza oyna
gates of olympus oyna
egt oyna
betingo
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
aviator oyna
aviator giriş
aviator bahis
tombala
footer link satın al
footer link tanıtım yazısı satın al tanıtım yazısı backlink satın al backlink
pendik escort
avcılar escort
esenyurt escort
bahçeşehir escort
beylikdüzü escort
bakırköy escort
halkalı escort
şirinevler escort
şişli escort
istanbul escort
esenyurt escort
avcılar escort
Çekmeköy Escort